DMC MUSIC

Wat zijn de mogelijkheden?

01. Top deejays

Op dit deejay platform vindt je altijd de ideale deejay voor uw feest, fuif, party of evenement. Wij bieden alleen maar gerenommeerde  deejays aan die hun vak door en door kennen.

02. Materiaal

Er word steeds gedraaid met kwaliteitsmateriaal, kwaliteit en service staan voorop bij ons. Overig onze deejays draaien gewoon enkel met het beste materiaal.

03. Type party

Wij helpen u steeds verder om na de uiteenzetting van uw wensen, steeds de geschikte deejay voor uw feest te plaatsen.

04. Grootte evenementen

Wij kunnen evenementen aan vanaf 50  tot 5000 personen.

05. Locaties of zalen

Op zoek naar een zaal voor uw feest, u hebt uiteraard de mogelijkheden om een feest of party te boeken bij één van onze partners. Voor meer info, mail ons gewoon.

06. Muziek

Er word in samenspraak met de klant op voorhand een draaiboek gemaakt waarin de grote lijnen word beschreven hoe de party zal verlopen. Zo staat u nooit voor onverwachte problemen, tijdens de party kan er uiteraard door de klant nog worden bijgestuurd, indien nodig.

DMC

Music

Wij zijn een organisatie die een totaalpakket kan leveren. 

Als je bij ons niet het nodige vindt voor uw party, dan ga je het nergens vinden. Wij zijn misschien niet de goedkoopste, maar de kwaliteit/prijs verhouding valt best mee. Het zijn de deejays en het materiaal die de party maken of kraken.