DMC Music

Onze deejays

Dj Dmc

Dj Dmc

Dj Dmc, ofwel Dj Dirk. En in de beginjaren was het gewoon de “Witte”.

Met Dj Dmc, ook bekend als Dj Dirk van DMC Music, kiest u voor een ervaren en toegewijde Dj die uw evenement tot een onvergetelijk feest maakt. Dj Dmc weet hoe hij de beste hits en de juiste sfeer kan creëren om de dansvloer de hele avond gevuld te houden. Of het nu gaat om een huwelijk, verjaardag of bedrijfsfeest, Dj Dmc is de perfecte keuze. Met zijn uitgebreide muziekcollectie en professionele apparatuur kan hij aan al uw muzikale wensen voldoen. Kies voor Dj Dmc en maak van uw feest een gebeurtenis om nooit te vergeten!

Momenteel  Resident dj Torenhof Westerlo.

Referenties:

Discotheek James, Bingo, Ster, Postilion, Karrewiel.Rietlaar, Bierbakkenfuif, De Ster Is Back, New Years Dance, Apres Ski Huriss Alm, +30, enz.

Meer info contacteer mij vrijblijvend
Dj Guy

Dj Guy Lemaire

Dj Guy Lemaire, ofwel Dj Guy.

DJ Guy staat garant voor een topsfeer op elk evenement.
Met meer dan 30 jaar dj ervaring in discotheken, feestzalen en op festivals weet hij van elke party een spetterend dansfeest te maken.
After-work party’s, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, fuiven, verjaardagsfeesten, club events, pool party’s, open-air party’s, dj Guy is van alle markten thuis!
Alle muziekstijlen worden perfect gemixt: de recentste hits, lounge beats, retro-knallers, vette ambianceplaten en de grootste dance classics. De muziekvoorkeur en het scenario van het event worden altijd met de organisatoren op voorhand besproken.

Referenties:

Fonteinhof, STVV, KRC Genk, ‘t Rietlaer, Watt 17, Elysee, Kasteel van Nieuwland, Lotto Dome, Karrewiel, Mondial, Versuz, Barrier, Veilinghuis, Abdij van Herkenrode, Beekhoeve, de Montil, Pachthoeve, Krekelhof, WPC, C-Mine, Kokima Event Kasteel, Wijnkasteel, La Butte Aux Bois, de Waerboom, San Marco Village, C-Mine, Made in Limburg Event, Stiemerheide, enz…

meer info contacteer mij vrijblijvend
WHAT PEOPLE SAY

DJ On Time! Anytime!

Dj Guy was onze dj tijdens ons trouwfeest in de Waterhoek te Geetbets. Het was top, we hebben ons geweldig geamuseerd.

Trouwfeest Dorien

De New Years Dance party te Scherpenheuvel. het was een geweldig feest met een geweldige dj. Dj Dirk draaide heel de avond geweldige muziek.

New Years dance Ann en de bende

Ik had deze mannen beide geboekt voor mijn huwelijk omdat het goed moest zijn. En het was een knalfeest. bedankt Guy en Dirk.

Trouwfeest Sarah